download persfoto | website

Quatrìola Ensemble

Clara Alija - fagot, Federico Forla - hobo, Irene Ruipérez - dwarsfluit, Maria Rosaria Della Ragione - klarinet

Fluit, hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola ensemble.
Na het afronden van hun Master studies aan het conservatorium, ontdekten Irene Ruipérez (dwarsfluit), Federico Forla (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat “frisse lucht” op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola ensemble is ontstaan.
Wat dit ensemble bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het Quatriola ensemble biedt thematische programma’s zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

Helpt u mee toekomstige concerten van het Quatrìola Ensemble voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Quatriola.

De concertagenda van Quatrìola Ensemble:
wo 23 jan 2019
Quatrìola Ensemble
Irene Ruipérez - dwarsfluit Federico Forla - hobo Maria Rosaria Della Ragione - klarinet Clara Alija - fagot
Swaenesteyn
Nieuwendamlaan 1
2547 JG
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
di 19 mrt 2019
Mechropa
Scheveningseweg 96
2584 AC
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
met werken van o.a. Beethoven, Albéniz, Debussy en Gershwin
Concert is in De Lounge. Na afloop volgt een drankje en hapje.
do 18 apr 2019
Hogewey
Heemraadweg 1
1382 GW
Weesp
Vivium Zorggroep
met werken van o.a. Beethoven, Albéniz, Debussy en Gershwin
De concerten zijn niet alleen voor de bewoners van Hogewey toegankelijk. Mensen van buiten zijn ook van harte welkom.
do 23 mei 2019
45 minuten voor en 30 min. na de pauze