download persfoto | website

Quatrìola Ensemble

Clara Alija - fagot, Federico Forla - hobo, Irene Ruipérez - dwarsfluit, Maria Rosaria Della Ragione - klarinet

Fluit, hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola ensemble.
Na het afronden van hun Master studies aan het conservatorium, ontdekten Irene Ruipérez (dwarsfluit), Federico Forla (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat “frisse lucht” op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola ensemble is ontstaan.
Wat dit ensemble bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het Quatriola ensemble biedt thematische programma’s zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

De concertagenda van Quatrìola Ensemble:
zo 20 jan 2019
Quatrìola Ensemble
Irene Ruipérez - dwarsfluit Federico Forla - hobo Maria Rosaria Della Ragione - klarinet Clara Alija - fagot
De Drie Hoven
L. Bouwmeesterstr. 377
1065 NS
Amstelring
met werken van o.a. Mozart, Rossini, Gounod, Bizet en Gershwin
Koffie/thee vanaf 10.30 uur.
do 18 apr 2019
Hogewey
Heemraadweg 1
1382 GW
Weesp
Vivium Zorggroep
met werken van o.a. Bach, Mozart, Piazzolla en Scott Joplin
De concerten zijn niet alleen voor de bewoners van Hogewey toegankelijk. Mensen van buiten zijn ook van harte welkom.
do 23 mei 2019
45 minuten voor en 30 min. na de pauze