download persfoto | website

Vivezza Trio

Angélique Heemsbergen - piano, Inger van Vliet - viool, Nicole van Jaarsveld - klarinet

Het Vivezza Trio brengt sinds 2009 prachtige kamermuziek gespeeld vol passie. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. De musici voeren het publiek mee in hun persoonlijke muzikale verhaal door hun aanstekelijke enthousiasme. Het repertoire van dit trio varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. De programma’s van het trio zijn dan ook breed en verrassend.

Het trio gaf onder andere een concert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw dat live werd uitgezonden tijdens het zondagochtendconcert op Radio 4. Ook waren zij te horen in de kleine zaal van Het Concertgebouw en tijdens het Radio 4 programma Viertakt Podium.

Helpt u mee toekomstige concerten van het Vivezzo Trio voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Vivezza.

De concertagenda van Vivezza Trio:
za 24 feb 2018
Amaris Theodotion
Werkdroger 1
1251 CM
Laren
Amaris Zorggroep
met werken van o.a. Dvořák, Tsjaikovski, Brahms en Sjostakovitsj
Concert is uitsluitend toegankelijk voor bewoners van Amaris Theodotion en visite van bewoners.
za 3 mrt 2018
Bovenwegen
Heideweg 2
3708 AT
Zeist
Warande
met werken van o.a. Dvořák, Tsjaikovski, Brahms en Sjostakovitsj
Mensen van buiten het Verpleeghotel zijn ook van harte welkom op dit concert.
zo 6 mei 2018
Schutsmantel
Gregoriuslaan 35
3723 KS
Bilthoven
Warande
met werken van o.a. Dvořák, Tsjaikovski, Brahms en Sjostakovitsj
Toegang is gratis. Vanaf 14.30 uur wordt koffie en thee geschonken. Consumptiebonnen voor buitengasten zijn verkrijgbaar bij de receptie.
zo 13 mei 2018
Moederdagconcert
Villa Hamer
Oude Kleefsebaan 82
6571 BJ
Berg en Dal
Zorggroep de Laren
met werken van o.a. Dvořák, Tsjaikovski, Brahms en Sjostakovitsj
Voor een beperkt aantal minder mobiele, oudere bewoners uit Berg en Dal kan Villa Hamer vervoer regelen. Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via tel.nr. 024-303 06 30.