download persfoto | website

Vivezza Trio

Angélique Heemsbergen - piano, Inger van Vliet - viool, Nicole van Jaarsveld - klarinet

Het Vivezza Trio brengt sinds 2009 prachtige kamermuziek gespeeld vol passie. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. De musici voeren het publiek mee in hun persoonlijke muzikale verhaal door hun aanstekelijke enthousiasme. Het repertoire van dit trio varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. De programma’s van het trio zijn dan ook breed en verrassend.

Het trio gaf onder andere een concert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw dat live werd uitgezonden tijdens het zondagochtendconcert op Radio 4. Ook waren zij te horen in de kleine zaal van Het Concertgebouw en tijdens het Radio 4 programma Viertakt Podium.

Helpt u mee toekomstige concerten van het Vivezzo Trio voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Vivezza.

De concertagenda van Vivezza Trio:
zo 4 nov 2018
Vivezza Trio
Nicole van Jaarsveld - klarinet Inger van Vliet - viool Angélique Heemsbergen - piano
Meeuwenhof
Alverstraat 141
3192 TN
Hoogvliet
Argos Zorggroep
met werken van o.a. Mozart, Pachelbel, Elgar en Bizet
vr 28 dec 2018
De Sterreschans
Ubbergseveldweg 117-123
6522 HG
Nijmegen
Domus Magnus
za 2 feb 2019
Verpleeghuis Leythenrode
Hoogmadeseweg 55
2351 CP
Leiderdorp
Alrijne zorggroep
met werken van o.a. Dvořák, Glinka en Sjostakovitsj
Concert vindt plaats in de Pyramide.
di 12 feb 2019
Hof van Batenstein