Karin Timmerman - zang
Alfonso Gonzalez Martinez - piano

 

Het Alberi Duo is opgericht in 2016. In het Italiaans betekent Alberi Duo ‘twee bomen’. Die bomen vertegenwoordigen de omgeving waar Alfonso Gonzalez (piano) en Karin Timmerman (zang) vandaan komen. Alfonso uit Galicië (Spanje) aan de Atlantische Oceaan en Karin uit Vancouver (Canada) nabij de Stille Oceaan en aan de voet van de Rocky Mountains. Karin en Alfonso ontmoetten elkaar in september 2016 in Utrecht en hadden meteen een muzikale “klik”.

 

Karin Timmerman volgde haar bachelor opleiding in Canada. Ze ontving eerste prijzen bij verschillende concoursen en festivals. Zij treedt regelmatig op met verschillende orkesten en gezelschappen in Nederland en zingt daarbij met name oratorium- en barokrepertoire. In 2019 sloot Karin haar masteropleiding aan het Codarts in Rotterdam af bij de zanger/pedagoog Henk Neven.

 

Alfonso Gonzalez begon zijn opleiding in Spanje met een bachelor aan het conservatorium van Castilla y León (Salamanca) en voltooide deze met een master aan het Utrechts Conservatorium (HKU) bij Klára Würtz. Hij trad op in zalen als Tivoli Vredenburg (Utrecht) en Círculo de Bellas Artes (Madrid). Alfonso heeft deelgenomen aan diverse hedendaagse muziekprojecten met muziek van o.a. George Antheil en György Ligeti.