Karin Timmerman - zang
Alfonso Gonzalez Martinez - piano

Het Alberi Duo is opgericht in 2016. In het Italiaans betekent Alberi Duo ‘twee bomen’. Die bomen vertegenwoordigen de omgeving waar Alfonso Gonzalez (piano) en Karin Timmerman (zang) vandaan komen. Alfonso uit Galicië (Spanje) aan de Atlantische Oceaan en Karin uit Vancouver (Canada) nabij de Stille Oceaan en aan de voet van de Rocky Mountains. Karin en Alfonso ontmoetten elkaar in september 2016 in Utrecht en hadden meteen een muzikale “klik”.

Karin Timmerman volgde haar bachelor opleiding in Canada. Ze ontving eerste prijzen bij verschillende concoursen en festivals. Zij treedt regelmatig op met verschillende orkesten en gezelschappen in Nederland en zingt daarbij met name oratorium- en barokrepertoire. In 2019 sloot Karin haar masteropleiding aan het Codarts in Rotterdam af bij de zanger/pedagoog Henk Neven.

Alfonso Gonzalez begon zijn opleiding in Spanje met een bachelor aan het conservatorium van Castilla y León (Salamanca) en voltooide deze met een master aan het Utrechts Conservatorium (HKU) bij Klára Würtz. Hij trad op in zalen als Tivoli Vredenburg (Utrecht) en Círculo de Bellas Artes (Madrid). Alfonso heeft deelgenomen aan diverse hedendaagse muziekprojecten met muziek van o.a. George Antheil en György Ligeti.

De concertagenda van Alberi Duo:
wo 5 feb 2020
het Zonnehuis Amstelveen
Groenelaan 7
1186 AA
Amstelveen
Zonnehuisgroep Amstelland
met liederen en aria's van o.a. Mozart, Johann Strauss jr, Puccini en Franz Lehár
Buitengasten zijn i.v.m. beperkte ruimte welkom in overleg. Bel met receptie Het Zonnehuis 020 4265200.
di 11 feb 2020
Hof van Batenstein
Hof van Batenstein 1
4131 HA
Vianen
Stichting Zorgspectrum
zo 10 mei 2020
Moederdagconcert
De Zandzee
Iepenlaan 354
1406 RG
Bussum
Vivium Zorggroep
di 19 mei 2020
Naarderheem
Amersfoortsestraatweg 1
1411 HB
Naarden
Vivium Zorggroep
Zaal open om 19.30 uur. Hebt u vragen over de concerten in Naarderheem? Bel naar Marlies Groen tel 035 695 44 11 (receptie Naarderheem).
do 16 jul 2020
Leemgaarde