Karin Timmerman - zang
Alfonso Gonzalez Martinez - piano

Het Alberi Duo is opgericht in 2016. In het Italiaans betekent Alberi Duo ‘twee bomen’. Die bomen vertegenwoordigen de omgeving waar Alfonso Gonzalez (piano) en Karin Timmerman (zang) vandaan komen. Alfonso uit Galicië (Spanje) aan de Atlantische Oceaan en Karin uit Vancouver (Canada) nabij de Stille Oceaan en aan de voet van de Rocky Mountains. Karin en Alfonso ontmoetten elkaar in september 2016 in Utrecht en hadden meteen een muzikale “klik”.

Karin Timmerman volgde haar bachelor opleiding in Canada. Ze ontving eerste prijzen bij verschillende concoursen en festivals. Zij treedt regelmatig op met verschillende orkesten en gezelschappen in Nederland en zingt daarbij met name oratorium- en barokrepertoire. In 2019 sloot Karin haar masteropleiding aan het Codarts in Rotterdam af bij de zanger/pedagoog Henk Neven.

Alfonso Gonzalez begon zijn opleiding in Spanje met een bachelor aan het conservatorium van Castilla y León (Salamanca) en voltooide deze met een master aan het Utrechts Conservatorium (HKU) bij Klára Würtz. Hij trad op in zalen als Tivoli Vredenburg (Utrecht) en Círculo de Bellas Artes (Madrid). Alfonso heeft deelgenomen aan diverse hedendaagse muziekprojecten met muziek van o.a. George Antheil en György Ligeti.

De concertagenda van Alberi Duo:
di 3 sep 2019
Mechropa
Scheveningseweg 96
2584 AC
Den Haag
Saffier De Residentiegroep

Concert is in De Lounge van Mechropa. Na afloop volgt een drankje en hapje. Concert is toegankelijk voor wijkbewoners en familie van clienten.
vr 27 sep 2019
Villa De Kleine Heide
Europalaan 2a
5691 EN
Son en Breugel
Zorggroep de Laren

ma 4 nov 2019
De Biltse Hof
Prof. Bronkhorstln. 4
3723 MB
Bilthoven
De Bilthuysen

di 19 nov 2019
Soenda
Soendalaan 2
3131 LV
Vlaardingen
Argos Zorggroep

Welkom half uur voor aanvang. Optreden van een uur. Na afloop wordt er een drankje geschonken.
do 28 nov 2019
Huize Swellengrebel
Burg. Fockema Andreaelaan 100
3582 KV
Utrecht
Careyn

Bewoners van onze aanleunwoningen en uit de wijk zijn ook welkom bij de concerten.