Alberti Strijkkwartet

Victor Flores - viool
Thora Margret Sveinsdóttir - altviool
Celia Torres Ruiz - cello

Het Alberti Strijkkwartet bestaat uit Angela Moya Domínguez (viool), Victor Flores (viool), Thora Margret Sveinsdóttir (altviool) en Celia Torres Ruiz (cello). Thora komt uit IJsland, de anderen uit het noorden en zuiden van Spanje. Zij hebben elkaar in Nederland ontmoet.

Het Alberti Strijkkwartet, vernoemd naar de Spaanse dichter Rafael Alberti die een artistieke relatie had met o.a. Picasso en Dali, wil een mix bieden van verschillende muzikale achtergronden. Het kwartet heeft, dat zal niet verbazen, een speciale voorliefde voor het Spaanse repertoire: muziek van componisten als Arriaga, Toldrá, Turina Pérez, Bretón en Montsalvatge.

De concertagenda van Alberti Strijkkwartet:
ma 13 jul 2020
Alberti Strijkkwartet
Angela Moya Domínguez - viool Victor Flores - viool Thora Margret Sveinsdóttir - altviool Celia Torres Ruiz - cello
De Buitenhof
Nieuw Herlaer 2
1083 BD
Cordaan
met werken van o.a. Mozart, Brahms, Dvořák en Johann Strauss
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.