Alberti Strijkkwartet

Angela Moya Domínguez - viool, Celia Torres Ruiz - cello, Gabriel Hernández Dionis - altviool, Victor Flores - viool

Het Alberti Strijkkwartet bestaat uit musici uit het noorden en zuiden van Spanje, die elkaar in Nederland voor het eerst ontmoetten: Angela Moya Domínguez (viool), Victor Flores (viool), Gabriel Hernández Dionis (altviool) en Celia Torres Ruiz (cello).

Het Alberti Strijkkwartet, vernoemd naar de Spaanse dichter Rafael Alberti die een artistieke relatie had met o.a. Picasso en Dali, wil een mix bieden van verschillende muzikale achtergronden. Het kwartet heeft, dat zal niet verbazen, een speciale voorliefde voor het Spaanse repertoire: muziek van componisten als Arriaga, Toldrá, Turina Pérez, Bretón en Montsalvatge.

De concertagenda van Alberti Strijkkwartet:
zo 10 mrt 2019
Alberti Strijkkwartet
Angela Moya Domínguez - viool Victor Flores - viool Gabriel Hernández Dionis - altviool Celia Torres Ruiz - cello
De Zandzee
Iepenlaan 354
1406 RG
Bussum
Vivium Zorggroep
zo 31 mrt 2019
Zomertijdconcert
Humanitas
Radboudlaan 1
7415 VA
Deventer
Woon- en Zorgcentrum Humanitas
met werken van o.a. Mozart, Dvořák, De Falla en Johann Strauss
Koffie en thee vanaf half uur voor aanvang.
zo 30 jun 2019
Villa Hoefstaete
Vossenlaan 26
3735 KN
Bosch en Duin
Zorggroep de Laren
met werken van o.a. Mozart, Dvořák, De Falla en Johann Strauss
De concerten zijn voor bewoners en hun familie / vrienden vrij toegankelijk.