Anna Serierse - zang
Durk Hijma - gitaar

Anna Serierse en Durk Hijma hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Het duo speelt graag bekende stukken uit het American Songbook, die geschreven zijn door bekende componisten als Cole Porter en George Gershwin. Simpele, verfijnde arrangementen gecombineerd met lyrisch spel, is waar dit duo voor staat.
Anna Serierse is al van jongs af aan met jazz bezig. Via haar familie, bassist Koos en drummer Marcel Serierse, kwam ze hier altijd mee in aanraking en zo is zij er eigenlijk mee opgegroeid. Toen ze 9 jaar was begon ze met zangles en een jaar later al stond ze te zingen met het Metropole Orkest. Later ging Anna studeren aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij afstudeerde met een 9,5 en onderscheiding.
Durk Hijma is de vaste gitarist van de Dutch Concert Big Band en is als docent verbonden aan de conservatoria van Amsterdam en Zwolle. Hij studeerde in Amsterdam en in New York bij onder andere Peter Bernstein.

De concertagenda van Anna Serierse Duo:
di 18 aug 2020
jazzconcert
Anna Serierse - zang Durk Hijma - gitaar
De Hofstee
Pres. Rooseveltweg 22
3068 TR
Rotterdam
Laurens

I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.
za 29 aug 2020
jazzconcert