Steven Geraads - klarinet
Timothée Busch - cello
Henriëtte Wirth - piano

Het Arcadië Trio bestaat uit cellist Timothée Busch, klarinettist Steven Geraads en pianiste Henriëtte Wirth. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium. Hun repertoire omvat werken van uiteenlopende componisten als Brahms, Beethoven, Rota, Tajčević en Zemlinsky.
Steven Geraads studeerde o.a. bij Celeste Zewald en volgde diverse masterclasses. De afgelopen jaren remplaçeerde hij regelmatig bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Ook maakt Steven deel uit van enkele kamermuziek ensembles zoals het Trio Trajectum.
Timothée Busch behaalde in 2009 zijn Master of Music. Hij volgde masterclasses bij onder andere Rafael Wallfish en Leonid Gorokhov. Afgelopen jaren gaf Timothée concerten met o.a. het Arcadïe trio, het Rietveld kwartet en het Busan Ensemble. Hij remplaceert regelmatig bij diverse orkesten en is lid van het Ciconia Consort. Naast haar studie Muziekwetenschap studeerde Henriëtte Wirth piano in Utrecht en klavecimbel en fortepiano aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. In 2014 richtte zij aldaar het barokorkest Ars Mirabilis op. Hiernaast is zij organist, speelt zij barokharp en zingt zij renaissance polyfonie.