Hester Hentzepeter - sopraan
Karen Langendonk - mezzosopraan en dwarsfluit
Arwen Christiaanse - piano

ArteMisses, opgericht in 2012, bestaat uit Hester Hentzepeter (sopraan), Karen Langendonk (mezzosopraan en fluit) en Arwen Christiaanse (piano). De dames programmeren bijzondere duetten, opera en instrumentaal spel, en betrekken het publiek hierbij, soms ook met een vleugje theater. Zij presenteren de concerten aan de hand van bekende verhalen, reizen door Europa, en eeuwenoude thema’s. Door op te treden voor Muziek in Huis brengen zij muziek dicht bij de mensen.
Hester Hentzepeter volgde de Kleinkunstacademie en een opleiding Klassiek Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hart ligt bij opera en muziektheater. Zij zong verschillende opera rollen en werkte samen met Holland Opera en VocaalLAB. Onder begeleiding van symfonieorkest Neon zong zij Strauss’ Vier Letzte Lieder.
Karen Langendonk haalde haar masterdiploma fluit aan het Amsterdams Conservatorium, en studeerde zang. Karen is lid van verschillende ensembles en orkesten, waaronder het AIR Ensemble en Laurens Collegium Rotterdam. Zij was zangsolist in werken van o.a. Bach, Mozart en Rossini.
Arwen Christiaanse haalde haar pianodiploma aan het Conservatorium van Amsterdam en haalde een Master Franse Taal en Cultuur. Arwen speelt voornamelijk kamermuziek.

De concertagenda van ArteMisses:
zo 29 sep 2019
ArteMisses
Hester Hentzepeter - sopraan Karen Langendonk - mezzosopraan Arwen Christiaanse - piano
Villa Duinstaete
Zocherlaan 94
2061 DK
Bloemendaal
Zorggroep de Laren
zo 6 okt 2019
Het Schild
Wolfhezerweg 101
6874 AD
Wolfheze
Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden
met liederen en duetten van o.a. Mozart, Brahms, Franck en Delibes
Gasten van buiten kunnen plaatsen reserveren bij receptie Het Schild 026-4821177 of welzijn@hetschild.nl Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
za 12 okt 2019
Bovenwegen
Heideweg 2
3708 AT
Zeist
Warande
met liederen en duetten van o.a. Bach, Mozart, Rossini en Delibes
Mensen van buiten het Verpleeghotel zijn ook van harte welkom op dit concert.
zo 13 okt 2019
jubileumconcert