Hester Hentzepeter - sopraan
Karen Langendonk - mezzosopraan en dwarsfluit
Arwen Christiaanse - piano

ArteMisses, opgericht in 2012, bestaat uit Hester Hentzepeter (sopraan), Karen Langendonk (mezzosopraan en fluit) en Arwen Christiaanse (piano). De dames programmeren bijzondere duetten, opera en instrumentaal spel, en betrekken het publiek hierbij, soms ook met een vleugje theater. Zij presenteren de concerten aan de hand van bekende verhalen, reizen door Europa, en eeuwenoude thema’s. Door op te treden voor Muziek in Huis brengen zij muziek dicht bij de mensen.
Hester Hentzepeter volgde de Kleinkunstacademie en een opleiding Klassiek Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hart ligt bij opera en muziektheater. Zij zong verschillende opera rollen en werkte samen met Holland Opera en VocaalLAB. Onder begeleiding van symfonieorkest Neon zong zij Strauss’ Vier Letzte Lieder.
Karen Langendonk haalde haar masterdiploma fluit aan het Amsterdams Conservatorium, en studeerde zang. Karen is lid van verschillende ensembles en orkesten, waaronder het AIR Ensemble en Laurens Collegium Rotterdam. Zij was zangsolist in werken van o.a. Bach, Mozart en Rossini.
Arwen Christiaanse haalde haar pianodiploma aan het Conservatorium van Amsterdam en haalde een Master Franse Taal en Cultuur. Arwen speelt voornamelijk kamermuziek.

De concertagenda van ArteMisses:
vr 26 jun 2020
ArteMisses
Hester Hentzepeter - sopraan Karen Langendonk - mezzosopraan Arwen Christiaanse - piano
Nij Mariënacker
Marienacker 1
8711-CB
Workum
met liederen en duetten van o.a. Mozart, Schumann, Brahms en Delibes
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.
vr 26 jun 2020
De Ielânen