Hester Hentzepeter - sopraan
Karen Langendonk - mezzosopraan en dwarsfluit
Arwen Christiaanse - piano

ArteMisses, opgericht in 2012, bestaat uit Hester Hentzepeter (sopraan), Karen Langendonk (mezzosopraan en fluit) en Arwen Christiaanse (piano). De dames programmeren bijzondere duetten, opera en instrumentaal spel, en betrekken het publiek hierbij, soms ook met een vleugje theater. Zij presenteren de concerten aan de hand van bekende verhalen, reizen door Europa, en eeuwenoude thema’s. Door op te treden voor Muziek in Huis brengen zij muziek dicht bij de mensen.
Hester Hentzepeter volgde de Kleinkunstacademie en een opleiding Klassiek Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar hart ligt bij opera en muziektheater. Zij zong verschillende opera rollen en werkte samen met Holland Opera en VocaalLAB. Onder begeleiding van symfonieorkest Neon zong zij Strauss’ Vier Letzte Lieder.
Karen Langendonk haalde haar masterdiploma fluit aan het Amsterdams Conservatorium, en studeerde zang. Karen is lid van verschillende ensembles en orkesten, waaronder het AIR Ensemble en Laurens Collegium Rotterdam. Zij was zangsolist in werken van o.a. Bach, Mozart en Rossini.
Arwen Christiaanse haalde haar pianodiploma aan het Conservatorium van Amsterdam en haalde een Master Franse Taal en Cultuur. Arwen speelt voornamelijk kamermuziek.

De concertagenda van ArteMisses:
vr 24 mei 2019
ArteMisses
Hester Hentzepeter - sopraan Karen Langendonk - mezzosopraan en dwarsfluit Arwen Christiaanse - piano
De Veste
Kon.Wilhelminalaan 1
1411 EL
Naarden
Amaris Zorggroep
za 25 mei 2019
Daelhoven
Graanakker 11
3762 BS
Soest
Lyvore
zo 26 mei 2019
Rosorum Residentie Arnhem
Amsterdamseweg 233
6813 GJ
Arnhem
Rosorum
met liederen en duetten van o.a. Mozart, Schubert, Brahms en Delibes
Er zijn een beperkt aantal entreekaartjes beschikbaar. Info bij Marga Kruese 026-3560333. Een vrijwillige bijdrage van bezoekers wordt op prijs gesteld.
zo 26 mei 2019
Vondelstede
A. v.d. Vondelstraat 30
1054 GZ