Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo

Wendy Rijken, geboren in 1977 te Rotterdam, was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Op haar twaalfde ontdekte zij de harp en werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding is zij aangenomen bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht om daar te studeren bij Erika Waardenburg, waar zij in 2002 haar studie heeft afgesloten. Momenteel is zij freelance musicus en verleent zij haar medewerking aan verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam, De Marinierskapel, FKKL BW, KMK JWF) en koren in binnen- en buitenland. Op kamermuziekgebied is zij zeer actief en maakt zij deel uit van een viertal ensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke IJzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith van der Plas (harp-klarinet).

Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

Helpt u mee toekomstige concerten van Carla Bos en Wendy Rijken voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Carla en Wendy.

De concertagenda van Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo:
do 28 mrt 2019

Pilotenweg
Pilotenweg 9 d
8303 EG
Emmeloord
Philadelphia
met 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bewerking voor 2 harpen en verteller
za 30 mrt 2019

De Morgenster
Nassaulaan 11
2712 AT
Zoetermeer
Welthuis
Gratis entree. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
di 2 apr 2019

Beth Shalom
Kastelenstraat 80
1083 DE
Cordaan
zo 7 apr 2019

Zuiderheide
Diependaalselaan 337
1215 KG
Hilversum
Amaris Zorggroep
Alle activiteiten in Amaris Zuiderheide zijn toegankelijk voor: bewoners Zuiderheide, aanleunflatbewoners Zuiderheide en mensen uit Hilversum, dus ook omwonenden.
di 16 apr 2019

Careyn Verpleeghuis Grootenhoek
Hellevoetse Achterweg 4
3222 AA
Hellevoetsluis
Careyn
Vanaf 10.00 uur is de recreatiezaal geopend voor een kopje koffie of thee.
wo 17 apr 2019

Zorgcentrum Agnes
Rooseveltstraat 1
1931 VN
Egmond aan Zee
De Zorgcirkel
Koffie en thee wordt geschonken vanaf 14.30 uur. Deuren gaan dicht 15.00 uur.
ma 20 mei 2019
45 minuten voor en 30 min. na de pauze