Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo

Wendy Rijken, geboren in 1977 te Rotterdam, was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Op haar twaalfde ontdekte zij de harp en werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding is zij aangenomen bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht om daar te studeren bij Erika Waardenburg, waar zij in 2002 haar studie heeft afgesloten. Momenteel is zij freelance musicus en verleent zij haar medewerking aan verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam, De Marinierskapel, FKKL BW, KMK JWF) en koren in binnen- en buitenland. Op kamermuziekgebied is zij zeer actief en maakt zij deel uit van een viertal ensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke IJzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith van der Plas (harp-klarinet).

Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

Helpt u mee toekomstige concerten van Carla Bos en Wendy Rijken voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Carla en Wendy.

De concertagenda van Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo:
do 20 dec 2018

De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep
met 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bewerking voor 2 harpen en verteller
Concert is in het Knooppunt. Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Aanmelden bij het VVV kantoor.
di 22 jan 2019

Mechropa
Scheveningseweg 96
2584 AC
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
Concert is in De Lounge. Na afloop volgt een drankje en hapje.
wo 6 feb 2019

Westerhaven
Achterom 1
1621 KP
Hoorn
Wilgaerden
Cliënten die extra murale zorg inkopen bij Wilgaerden kunnen voor dit concert gehaald en gebracht worden.
ma 11 mrt 2019

De Buitenhof
Nieuw Herlaer 2
1083 BD
Cordaan
Concert vindt plaats in Het Vermaeck.
wo 3 apr 2019

Zorgcentrum Agnes
Rooseveltstraat 1
1931 VN
Egmond aan Zee
De Zorgcirkel
Koffie en thee wordt geschonken vanaf 14.30 uur. Deuren gaan dicht 15.00 uur.