Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo

Wendy Rijken, geboren in 1977 te Rotterdam, was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Op haar twaalfde ontdekte zij de harp en werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding is zij aangenomen bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht om daar te studeren bij Erika Waardenburg, waar zij in 2002 haar studie heeft afgesloten. Momenteel is zij freelance musicus en verleent zij haar medewerking aan verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam, De Marinierskapel, FKKL BW, KMK JWF) en koren in binnen- en buitenland. Op kamermuziekgebied is zij zeer actief en maakt zij deel uit van een viertal ensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke IJzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith van der Plas (harp-klarinet).

Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

Helpt u mee toekomstige concerten van Carla Bos en Wendy Rijken voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Carla en Wendy.

De concertagenda van Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo:
do 1 mrt 2018
tijdens receptie tot 18.00 uur
receptie

Roomburgh
Hof van Roomburgh 46
2314 ZC
Leiden
met 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bijzondere bewerking voor 2 harpen, voor het eerst in Nederland te horen
do 8 mrt 2018

Ottho Heldringstraat 13
1066 XT
Cordaan
Concert voor bewoners, omwonenden èn mantelzorgers.
ma 27 aug 2018

De Biltse Hof
Prof. Bronkhorstln. 4
3723 MB
Bilthoven
De Bilthuysen
do 30 aug 2018

De Sterrenlanden
Minnaertweg 4
3328 HN
Dordrecht
Het Spectrum
De optredens zijn toegankelijk voor bewoners van De Sterrenlanden en aanleunwoningen en hun familie.
do 20 dec 2018

De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep
Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Concert is in het Knooppunt. Aanmelden bij het VVV kantoor.