Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo

Wendy Rijken, geboren in 1977 te Rotterdam, was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Op haar twaalfde ontdekte zij de harp en werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding is zij aangenomen bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht om daar te studeren bij Erika Waardenburg, waar zij in 2002 haar studie heeft afgesloten. Momenteel is zij freelance musicus en verleent zij haar medewerking aan verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam, De Marinierskapel, FKKL BW, KMK JWF) en koren in binnen- en buitenland. Op kamermuziekgebied is zij zeer actief en maakt zij deel uit van een viertal ensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke IJzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith van der Plas (harp-klarinet).

Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

Helpt u mee toekomstige concerten van Carla Bos en Wendy Rijken voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Carla en Wendy.

De concertagenda van Carla Bos en Wendy Rijken – harpduo:
vr 24 nov 2017

Villa MaJa
Rijsdijk 8
3161 HN
Rhoon
Zorggroep de Laren
met 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bijzondere bewerking voor 2 harpen, voor het eerst in Nederland te horen
Zaal open om 14.15 uur. Voor buitengasten is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
vr 24 nov 2017

HilverZorg Zonnehoeve
Loosdrechtse Bos 9
1213 RH
Hilversum
HilverZorg
Concert is toegankeljk voor de bewoners en hun familie.
wo 13 dec 2017
jubileumconcert

Torendael
Veluwelaan 21
1079 PX
Vivium Zorggroep
Consumptiebonnen voor buitengasten €5,50, verkrijgbaar bij de receptie.
vr 15 dec 2017

De Sterreschans
Ubbergseveldweg 117-123
6522 HG
Nijmegen
Domus Magnus
do 21 dec 2017

De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep
Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Concert is in het Knooppunt. Aanmelden bij het VVV kantoor.
vr 22 dec 2017

Rosorum Residentie Arnhem
Amsterdamseweg 233
6813 GJ
Arnhem
Rosorum
Er zijn een beperkt aantal entreekaartjes beschikbaar. Info bij Marga Kruese 026-3560333. Een vrijwillige bijdrage van bezoekers wordt op prijs gesteld.
za 23 dec 2017

2584 AC
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
Concert is in De Lounge. Na afloop volgt een drankje en hapje.
do 15 feb 2018

Floriande
Hankstraat 3
2134 DT
Hoofddorp
za 24 feb 2018
45 minuten voor en 30 min. na de pauze

Wildhoef
Donkerelaan 285
2061 JZ
Bloemendaal
Pro Senectute
zo 8 apr 2018
50 minuten

Leo Polak
Saaftingestraat 8
1069 BW
Amstelring
Gratis toegang. Een vrijwillige bijdrage van buitengasten wordt op prijs gesteld.
di 15 mei 2018

Vijverhof