Casa del Alma

Nele Mennes - spreekstem, ukelele, percussie
Jur Vermijs - gitaar
Andor Horvath - contrabas

Casa del Alma neemt het publiek met zich mee op een verwarmende reis langs mediterrane en Zuid-Amerikaanse landen. Daarbij zullen – naast muziek – ook korte verhalen en stukjes poëzie te horen zijn, zodat de luisteraars ook op een veilige manier vervoerd kunnen worden door de kracht van woorden.
Maar vooral vallen er heel veel prachtige muziekstukken te horen, in stijlen als de Cubaanse bolero, Portugese fado en Spaanse flamenco. De nummers worden uitgevoerd met contrabas, Spaanse gitaar, ukulele en kleine percussie-instrumenten. De stukken worden passend ingeleid, zodat alle aanwezigen zich even op (tijd)reis wanen!

De concertagenda van Casa del Alma:
do 29 okt 2020
jazzconcert
Casa del Alma
Nele Mennes - spreekstem, ukelele, percussie Jur Vermijs - gitaar Andor Horvath - contrabas
Hogewey
Heemraadweg 1
1382 GW
Weesp
Vivium Zorggroep

I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners. Dank voor uw begrip.