Concert wordt verplaatst

Bij ziekte van een musicus stellen we alles in het werk om een vervangend ensemble te vinden. Helaas lukt dit niet altijd. Er kunnen uiteraard ook andere redenen zijn om een concert te verplaatsen. Neemt u voor vragen contact met ons op.

De concertagenda van Concert wordt verplaatst:
do 23 mei 2019

De Heemhaven
Von Brucken Focklaan 20
2102 XC
Heemstede
Zorgbalans
Bij ziekte van een musicus stellen we alles in het werk om een vervangend ensemble te vinden. Helaas lukt dit niet altijd. Er kunnen ook andere redenen zijn om een concert te verplaatsen. Neemt u voor vragen contact met ons op.
zo 26 mei 2019

Vondelstede
A. v.d. Vondelstraat 30
1054 GZ