Asako Ogawa - viool
Gideon Nelissen - viool
Natsuko Tamaru - piano

Het Deshima Trio bestaat uit twee violisten en een pianiste: Asako Ogawa (viool), Gideon Nelissen (viool) en Natsuko Tamaru (piano).
De naam “Deshima”  is afkomstig  van het eiland Deshima in Japan,  400 jaar geleden heeft hier heeft voor het eerst handel plaatsgevonden tussen Japan en Nederland.
Na 400 jaar zijn twee Japanse en een Nederlandse musicus bij elkaar gekomen om muziek voor u te maken.
Het Deshima Trio treedt al enkele jaren succesvol op met klassieke en moderne kamermuziek in Nederland.  Ze zijn geselecteerd om te spelen in diverse concertseries en festivals.
Het trio heeft een gevarieerd repertoire van barok tot en met Tango muziek.  De muziek wordt door het trio zelf gearrangeerd en zij spelen in verschillende combinaties, viool duo, piano & viool en als trio.