download persfoto

Duo Maas

Emeline Dessi - fluit
Celia García-García - piano

 

De twee getalenteerde, jonge musici van Duo Maas verkennen nieuwe invalshoeken voor het bijzondere Franse fluit- en pianorepertoire. Waarbij de fluwelen klank van de fluit wordt gemengd met de rijke harmonieën van de piano. Emeline Dessi (fluit) en Celia García-García (piano) stellen graag een afwisselend programma samen uit het oeuvre van componisten als Debussy, Ravel en Poulenc.
Emeline is geboren in het Franse Troyes. Aan het plaatselijke conservatorium studeerde zij als 18-jarige af met de hoogste onderscheiding voor dwarsfluit. In 2008 kwam zij naar Nederland om verder te studeren aan het Haagse Conservatorium. Momenteel treedt zij in heel Europa op, zowel als solist als in diverse ensembles en orkesten. Recent nam Emeline deel aan het TV-programma Maestro.
Celia, geboren in Spanje en sinds 2004 woonachtig in Nederland is gespecialiseerd in kamermuziek en zangbegeleiding. Zij speelt vaak ad hoc bij meerdere ensembles, naast haar vaste ensembles waarmee ze regelmatig in Nederland en Spanje optreedt. Ook heeft ze ruime ervaring in orkestspel (Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Gelders Orkest, Holland Symfonia). Tevens begeleidt zij balletlessen door improvisatie en is ze programmeur van het Romantisch Weekend in de Keukenhof en van de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam.


De concertagenda van Duo Maas:
za 1 jun 2019
14:45
2 maal 30 minuten
Openbare uitvoering
concert
Duo Maas
Emeline Dessi - fluit Celia García-García - piano
Meer informatie
Verpleeghuis Leythenrode
Hoogmadeseweg 55
2351 CP
Leiderdorp
Alrijne zorggroep
met muziek van o.a. Elgar, Chopin, Offenbach en Tsjaikovski
Concert vindt plaats in de Pyramide.