Timothée Busch - cello
Remco Woutersen - cello

Duo Ponticello is een celloduo bestaande uit Remco Woutersen (1987) en Timothée Busch (1981). Zij kennen elkaar van het Utrechts conservatorium en speelden daar samen in verschillende ensembles, zoals het KolLev Cellokwartet en het Terra Reno Strijkensemble. Daarnaast zijn ze de twee vaste cellisten van het Ciconia Consort, een professioneel strijkorkest in Den Haag. Daar de samenwerking altijd goed is bevallen hebben zij besloten om hun eigen ensemble op te richten en in de wondere wereld van het celloduo-repertoire te duiken. Er zijn voor deze bezetting veel mooie composities, die helaas zelden ten gehore worden gebracht. Om hier verandering in te brengen, en natuurlijk uit liefde voor het instrument, presenteren zij u nu vol trots werken van oude cellomeesters als Romberg en Popper. Ook bekendere componisten als Händel en Paganini komen aan bod en uitstapjes naar andere muziekstijlen worden niet geschuwd.

De concertagenda van Duo Ponticello:
zo 26 mei 2019
Timothée Busch - cello Remco Woutersen - cello
Humanitas
Radboudlaan 1
7415 VA
Deventer
Woon- en Zorgcentrum Humanitas
met muziek van o.a. Bach, Mozart, Albeniz en Bizet
Koffie en thee vanaf half uur voor aanvang.
za 29 jun 2019
Timothée Busch - cello Remco Woutersen - cello