Jacqueline van der Zwan - fluit
Ani Avramova - piano

Duo Subiaco is een klassiek ensemble bestaande uit een half Argentijnse fluitiste en een Bulgaarse pianiste, Jacqueline van der Zwan en Ani Avramova. Zij kennen elkaar van hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De naam van het duo is ontleend aan het dorpje Subiaco bij Rome, waar zij in 2001 een internationaal kamermuziekconcours wonnen.

Jacqueline van der Zwan studeerde Cum Laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij speelde o.m. 5 jaar in het Residentie Orkest en speelt in diverse ensembles, ook maakt zij kindervoorstellingen.

Ani Avramova werd geboren in Sofia. Na haar studie aan het conservatorium van Sofia studeerde zij af aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ani treedt in Nederland regelmatig op met klassiek en hedendaags repertoire. Samen met andere musici heeft zij diverse muzikale theatervoorstellingen gecreëerd.

De concertagenda van Duo Subiaco:
ma 10 jun 2019
Pinksterconcert
Jacqueline van der Zwan - fluit Ani Avramova - piano
De Buitenhof
Nieuw Herlaer 2
1083 BD
Cordaan
met o.a. een fluitconcert van Theodoor Verhey en tangomuziek van Paulina Fain en Ramiro Gallo
Concert vindt plaats in Het Vermaeck.
za 6 jul 2019
Jacqueline van der Zwan - fluit Ani Avramova - piano