Jacqueline van der Zwan - fluit
Ani Avramova - piano

Duo Subiaco is een klassiek ensemble bestaande uit een half Argentijnse fluitiste en een Bulgaarse pianiste, Jacqueline van der Zwan en Ani Avramova. Zij kennen elkaar van hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De naam van het duo is ontleend aan het dorpje Subiaco bij Rome, waar zij in 2001 een internationaal kamermuziekconcours wonnen.

Jacqueline van der Zwan studeerde Cum Laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij speelde o.m. 5 jaar in het Residentie Orkest en speelt in diverse ensembles, ook maakt zij kindervoorstellingen.

Ani Avramova werd geboren in Sofia. Na haar studie aan het conservatorium van Sofia studeerde zij af aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ani treedt in Nederland regelmatig op met klassiek en hedendaags repertoire. Samen met andere musici heeft zij diverse muzikale theatervoorstellingen gecreëerd.

De concertagenda van Duo Subiaco:
di 4 feb 2020
Johanneshove
Eemnesserweg 42
1251 ND
Laren
Vivium Zorggroep
met o.a. een fluitconcert van Theodoor Verhey en tangomuziek van Paulina Fain en Ramiro Gallo
Concert in de kapel
do 28 mei 2020
Huize Swellengrebel
Burg. Fockema Andreaelaan 100
3582 KV
Utrecht
Careyn
Bewoners van onze aanleunwoningen en uit de wijk zijn ook welkom bij de concerten.
do 11 jun 2020
De Stichtse Hof
Naarderstraat 81
1251 BG
Laren
Concert is in De Erfgooier
zo 14 jun 2020
De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep
Concert is in het Knooppunt. Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Aanmelden bij het VVV kantoor.
di 7 jul 2020
Mechropa
Scheveningseweg 96
2584 AC
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
Concert is in De Lounge van Mechropa. Na afloop volgt een drankje en hapje. Concert is toegankelijk voor wijkbewoners en familie van clienten.
do 9 jul 2020
Amaris Gooizicht