Ellen Tackenkamp - zang
Guillaume Heurtebize - gitaar

Ellen Tackenkamp (1985) leerde jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam en studeerde af met een 9,5. Zij maakte deel uit van de succesvolle formatie YesSister, JazzSister en van The Secret Swing Society, waarbij ze de jazz uit The Great American Songbook ten gehore brengt. Ze werkt als muziek-vrijwilligster op zorgerf D’n Aoverstep (Neede) waar o.a. mensen met dementie terecht kunnen voor dagbesteding.

Guillaume Heurtebize (1982) groeide op in Nice, Frankrijk. In 2003 kwam hij naar Amsterdam om aan het conservatorium jazz-gitaar te studeren. Guillaume is veelzijdig en voelt zich zowel in de vrije improvisatie als in de jazz uit de jaren ’20 tot ’40 thuis. Als muziekdocent geeft hij zijn liefde voor muziek door aan de jonge generatie.

The Bee’s Knees speelt jazz klassiekers, maar ook onbekende parels uit de ’20s tot ’40s. Gekenmerkt door hun vrolijke eigenheid weten zij een lach op het gezicht van jong en oud te toveren.