Carla Bos - harp

Marijke Groenendaal heeft sinds haar jeugd privé-zangles en heeft deelgenomen aan masterclasses bij onder meer Peter Kooij, Evelyn Tubb en Penelope MacKay. Marijke verleent solistische medewerking aan concerten van koren en is verbonden aan Vocaal Ensemble Haags Ad Hoc en “Opera per Tutti”, een gezelschap dat concerten verzorgt met delen uit bekende opera’s.

Carla Bos is sinds 2001 harpiste van het Remix Ensemble voor Hedendaagse Muziek in Porto, Portugal. Sinds 2013 brengt zij als bevlogen Verteller in combinatie met haar harp Concertvertellingen of Muzikale Verhalen. Als freelance harpiste is zij werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als met kamermuziek ensembles, koren en symfonie- en harmonie-orkesten. Zij heeft 5 Cd’s uitgebracht en bezit een unieke collectie van tien harpen uit verschillende stijlperioden.

De concertagenda van Duo Verdes:
vr 24 sep 2021

Villa De Kleine Heide
Europalaan 2a
5691 EN
Son en Breugel
Zorggroep de Laren
met kerstliederen uit alle windstreken
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners. Dank voor uw begrip.
vr 24 dec 2021

Rosorum Residentie Arnhem
Amsterdamseweg 233
6813 GJ
Arnhem
Korian Nederland
met liederen van o.a. Schubert, Brahms, Donizetti en Mary O'Hara
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners. Dank voor uw begrip.