Monica Coronado - zang - gitaar
Judith Naber - dans

Monica Coronado (Barcelona 1975) studeerde voor onderwijzeres aan de Universiteit in Barcelona (diploma 1999). Vervolgens studeerde ze muziek (zang, jazz en pop) aan ArtEZ Conservatorium Arnhem (diploma 2007). Ze heeft opgetreden tijdens festivals (Ghironda in Italië ’10, Interzone’08 in Servië, BuskerBus ‘07 in Polen, Barnasants ’02 in Barcelona) en theaterproducties in Europa, de Verenigde Staten en India.

Judith Naber studeerde aan de dansacademie ArtEZ (diploma 2004). Vervolgens is zij naar Spanje (Sevilla) en Melbourne (Australië) vertrokken voor studie flamencodans en moderne dans. In Nederland heeft zij Dansstorm Oost en Coco Flamenco opgericht. Zij treedt op in theaters en scholen. In januari 2017 maakte zij ‘JONG en OUD (of the box), theater Hedon, Zwolle).

De concertagenda van El Sol y la Luna:
za 25 mei 2019
Monica Coronado - zang - gitaar Judith Naber - dans