Erwin Rommert Weerstra

Erwin Rommert Weerstra - piano

Erwin Rommert Weerstra (1987) werd op 7-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, destijds de jongste leerling die ooit was geaccepteerd. Tijdens zijn studietijd heeft hij tweemaal het Internationale Steinway Concours gewonnen. Erwin Rommert is de enige pianist die dit concours tweemaal heeft gewonnen. In 2009 haalde hij zijn Bachelor en in 2011 cum laude zijn Master
diploma Klassiek Piano aan het Koninklijk Conservatorium.

Erwin Rommert is prijswinnaar van verschillende internationale concoursen en heeft een actief concertleven, met optredens in Nederland en in het buitenland, zoals in Italië, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Polen. In 2018 is hij geselecteerd voor de Post-Master opleiding in Italië van professor Andrzej Jasiński, die ook de docent was van meesterpianist Krystian Zimerman.
Momenteel heeft Erwin Rommert aanstellingen als pianist bij het Koninklijk Conservatorium en het Nederlands Dans Theater.

De concertagenda van Erwin Rommert Weerstra:
ma 10 aug 2020
Erwin Rommert Weerstra
Erwin Rommert Weerstra - piano
De Buitenhof
Nieuw Herlaer 2
1083 BD
Cordaan
met werken van o.a. Händel, Beethoven, Chopin en Brahms
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.