Gerard Kleijn - trompet-flugelhorn
Durk Hijma - gitaar
Kasper Kalf - contrabas

Het Gerard Kleijn Trio: een jazzgroep die op een intieme en swingende wijze herkenbare muziek speelt uit 100 jaar jazzgeschiedenis aangevuld met Nederlandse hits en filmmelodieën. Deze stukken zijn op maat gearrangeerd en worden in hecht samenspel en op een lyrische manier vertolkt. Nostalgie, vrolijke energie en herkenning staan centraal in de muziek van dit trio.

Gerard Kleijn (1964, trompet & flugelhorn) maakte 12 goed ontvangen cd’s als bandleider. Hij speelde op podia in Europa, Syrië, Mexico, Rusland, Indonesië en de VS. Momenteel o.a. actief met Wild Man Conspiracy, Gerard Kleijn Trio en de Konrad Koselleck Bigband. Hij was gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Bremen, Damascus and Mexico City.

Durk Hijma (1982, gitaar) speelde met Jasper Blom, The Dutch Jazz Orchestra, Smoke en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij is als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

Kasper Kalf (1974, contrabas) was lid van de bands The Young Sinatras, Benjamin Herman en Hans Teeuwen. Hij speelt momenteel o.a. met de groepen van Gerard Kleijn en Bart Wirtz.

De concertagenda van Gerard Kleijn Trio:
zo 23 aug 2020
Openlucht optreden
Gerard Kleijn - trompet-flugelhorn Durk Hijma - gitaar Kasper Kalf - contrabas
De Klinker
Borgerstraat 45
1053 PB
Amstelring

I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.
do 24 sep 2020
Openlucht optreden