Gerard Kleijn - trompet-flugelhorn
Durk Hijma - gitaar
Kasper Kalf - contrabas

Het Gerard Kleijn Trio: een jazzgroep die op een intieme en swingende wijze herkenbare muziek speelt uit 100 jaar jazzgeschiedenis aangevuld met Nederlandse hits en filmmelodieën. Deze stukken zijn op maat gearrangeerd en worden in hecht samenspel en op een lyrische manier vertolkt. Nostalgie, vrolijke energie en herkenning staan centraal in de muziek van dit trio.

Gerard Kleijn (1964, trompet & flugelhorn) maakte 12 goed ontvangen cd’s als bandleider. Hij speelde op podia in Europa, Syrië, Mexico, Rusland, Indonesië en de VS. Momenteel o.a. actief met Wild Man Conspiracy, Gerard Kleijn Trio en de Konrad Koselleck Bigband. Hij was gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Bremen, Damascus and Mexico City.

Durk Hijma (1982, gitaar) speelde met Jasper Blom, The Dutch Jazz Orchestra, Smoke en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij is als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

Kasper Kalf (1974, contrabas) was lid van de bands The Young Sinatras, Benjamin Herman en Hans Teeuwen. Hij speelt momenteel o.a. met de groepen van Gerard Kleijn en Bart Wirtz.

De concertagenda van Gerard Kleijn Trio:
vr 15 nov 2019
HilverZorg Zonnehoeve
Loosdrechtse Bos 9
1213 RH
Hilversum
HilverZorg

Concert is toegankeljk voor de bewoners en hun familie.
zo 17 nov 2019
De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep

Concert is in het Knooppunt. Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Aanmelden bij het VVV kantoor.
di 3 dec 2019
Naarderheem
Amersfoortsestraatweg 1
1411 HB
Naarden
Vivium Zorggroep

Zaal open om 19.30 uur. Hebt u vragen over de concerten in Naarderheem? Bel naar Marlies Groen tel 035 695 44 11 (receptie Naarderheem).
zo 8 dec 2019
Avondlicht