Laura Polence - alt
Daniel De Moraes Aguilar - gitaar
Guillaume Ortet - contrabas

Gole Gole is een jazz trio met musici uit verschillende windstreken: zangeres Laura Polence uit Letland, gitarist Daniel de Moraes uit Uruguay en bassist Guillome Ortet uit Frankrijk. Zij brengen dan ook een mix van bossa nova, samba en jazzmuziek.

Zangeres, pianiste, componiste en mimespeler Laura Polence (1987) kreeg vanaf haar zesde intensieve muzikale training in Riga en heeft naast zang ook klassiek piano en koorleiding gestudeerd. Sinds 2007 woont ze in Amsterdam. Door de jaren heen werkte ze met verschillende bands, toerde de hele wereld over en won in 2012 de eerste prijs voor de beste compositie bij the Dutch Jazz Competition.

Guillaume Ortet (1973) begon zijn jazzopleiding aan het conservatorium van Nice. In 2011 rondde hij zijn studie af aan het Amsterdam conservatorium. Met zijn band speelde hij zijn composities op o.a. het Meer Jazz Festival en de Uitmarkt in 2008. Verder trad hij o.m. op tijdens het Bevrijdingsfestival Zwolle 2011, Meer Jazz Festival 2016 en het Red Light Jazz festival in Amsterdam.

Gitarist Daniel de Moraes (1971) is geboren in Montevideo, Uruguay maar bracht zijn jeugd door in Cuba waar hij klassiek gitaar begon te spelen. Terug in Uruguay ging hij over op de elektrische gitaar. In 2013 behaalde hij zijn master aan het Amsterdams Conservatorium. Hij heeft gespeeld met vele topmusici in Nederland zoals Eric Vloeimans, Karel Boehlee, Lilian Vieira en Josee Koning. Naast zijn werk als sideman leidt Daniel zijn eigen trio.

De concertagenda van Gole Gole:
do 12 sep 2019
Gole Gole
Laura Polence - alt Daniel De Moraes Aguilar - gitaar Guillaume Ortet - contrabas
De Stichtse Hof
Naarderstraat 81
1251 BG
Laren
Vivium Zorggroep

Concert is in De Erfgooier
vr 25 okt 2019
De Veste
Kon.Wilhelminalaan 1
1411 EL
Naarden
Amaris Zorggroep

wo 6 nov 2019
het Zonnehuis Amstelveen
Groenelaan 7
1186 AA
Amstelveen
Zonnehuisgroep Amstelland

Buitengasten zijn i.v.m. beperkte ruimte welkom in overleg. Bel met receptie Het Zonnehuis 020 4265200.
zo 10 nov 2019
De Zandzee