Igor Bogaert - bariton
Eriko Ishikana - piano

 

Igor & Eriko maken klassieke muziek leuk en toegankelijk voor iedereen! Zij hebben elkaar ontmoet in 2019 in Amsterdam en ontdekten hun wederzijdse liefde voor klassieke, vocale muziek en de positieve energie die daarvan uitgaat. Igor en Eriko kiezen ervoor speels contact te maken met hun publiek en mooie melodieën te brengen die uit mogen nodigen tot meezingen. Op hun repertoire staan prachtige franse en duitse liederen, opera-aria’s en ook schilderachtige piano-solostukken.

 

Bariton Igor Bogaert treedt op in binnen- en buitenland en staat bekend om zijn avontuurlijke concertprogramma’s. Hij wordt regelmatig gevraagd als solist bij uitvoeringen van o.a. oratoria, theaterproducties en als liedzanger. Igor trad onder meer op onder leiding van de dirigenten Reinbert de Leeuw, Koen Kessels, Jurjen Hempel en Erki Pehk.

 

Eriko Ishkawa studeerde aan het conservatorium Kunitachi in Tokyo en bij Marcel Dupré in Meudon (Frankrijk) en specialiseerde zich als begeleider. Zij werkte mee aan producties van het koor Vincent d’Indy en nam deel aan internationale festivals in België. Verder begeleidt zij koren en balletlessen.