Martien Oster - gitaar
Matheus Nicolaiewski - contrabas
Jean-Clair de Ruwe - drums

Gitarist Martien Oster behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Met een indrukwekkende staat van dienst staat Martien al jaren aan de top in de Nederlandse jazzscene. Martien heeft gewerkt en cd’s opgenomen met o.a. Monty Alexander, Diana Krall en Dr. Lonnie Smith. In 2016 tourde hij met fusionpionier Larry Coryell die Martien beschrijft als een “intelligente en soulvolle gitarist”. Zijn meest actuele CD productie deed hij met Harold Mabern, de pianist die jarenlang met Wes Montgomery speelde.

Geboren en getogen in Brazilië, verhuisde bassist Matheus Nicolaiewsky in 2011 naar Nederland om contrabas te studeren aan het koninklijk Conservatorium in Den Haag en Codarts in Rotterdam. Zijn stijl van spelen maakt Matheus tot een van de meest gevraagde bassisten van het land en daarbuiten. Hij speelde onder meer met Peter Bernstein, Stochelo Rosenberg, Jazz Philarmonic Orchestra of St Peterburg, Max Ionata en Frits Landesbergen. Matheus tourt regelmatig door Europa, Zuid Amerika en Rusland.

Drummer Jean-Clair de Ruwe heeft in 2004 zijn studie aan het Conservatorium van Utrecht cum laude afgesloten.
In 2016 kreeg Jean-Clair een beurs van het Mignon Muziekfonds om zich verder te bekwamen als musicus en ging voor 2 maanden naar New York waar hij les kreeg van Rodney Green en Kenny Washington. Jean-Clair heeft het podium gedeeld met onder meer Roy Hargrove, Charles McPherson, Howard Alden, Bert Joris, Ferdinand Povel, Bert van den Brink en het Millenium Jazz Orchestra.

De concertagenda van Martien Oster Trio:
zo 26 jan 2020
concert tijdens lunch tot 16.00 uur.
Martien Oster Trio
Martien Oster - gitaar Matheus Nicolaiewski - contrabas Jean-Clair de Ruwe - drums
SMIH

vr 31 jan 2020
De Gooise Warande
Mezenlaan 19
1403 BR
Bussum
Vivium Zorggroep

Het concert is voor zowel bewoners als buitengasten toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
wo 12 feb 2020
Torendael
Veluwelaan 21
1079 PX
Vivium Zorggroep

do 26 mrt 2020
Huize Swellengrebel
Burg. Fockema Andreaelaan 100
3582 KV
Utrecht
Careyn

Bewoners van onze aanleunwoningen en uit de wijk zijn ook welkom bij de concerten.
wo 8 apr 2020
Aelsmeer
Molenpad 2
1430 AC
Aalsmeer
Amstelring

do 16 apr 2020
De Sterrenlanden
Minnaertweg 4
3328 HN
Dordrecht
Het Spectrum

De optredens zijn toegankelijk voor bewoners van De Sterrenlanden en aanleunwoningen en hun familie.
za 9 mei 2020
het Zonnehuis Beekbergen