Alfonso Manzanera Rojo - klarinet
Marco Danesi - klarinet
Leire Ruiz Garcia - klarinet

Het Orzán Trio is een klarinettrio dat in 2014 te Amsterdam is opgericht door oud-studenten van het Conservatorium van Amsterdam: Marco Danesi (Italië), Leire Ruiz Garcia (Spanje) en Alfonso Manzanera Rojo (Spanje). Zij kregen daar les van Hans Colbers, Harmen de Boer and Arno Piters. Daarnaast hebben Marco, Leire en Alfonso lessen gevolgd aan het conservatorium van Gent, The Juilliard School in New York en het conservatorium van Sevilla in Spanje.

De musici hebben gespeeld in verschillende orkesten en projecten als het Orquesta Sinfonica Conjunta de Sevilla, het ASKO Schoenberg Ensemble, het Nationaal Jeugd Orkest en het Schleswig Holstein Festival Orkes. Ook hebben ze deelgenomen aan masterclasses van bekende klarinettisten als Ralph Manno, Vicente Alberola, Eric Hoeprich en Olivier Patey.

Sinds 2015 treedt het Orzán Trio ook op voor het concertpubliek van Muziek in Huis. Het repertoire omvat (eigen arrangementen van) klassieke muziek, jazz en populaire stukken.

De concertagenda van Orzán Trio:
wo 13 mrt 2019
Orzán Trio
Alfonso Manzanera Rojo - klarinet Marco Danesi - klarinet Leire Ruiz Garcia - klarinet
Oversingel
H. de Grootlaan 30
1381 DE
Weesp
Vivium Zorggroep
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Reserveringen voor de concerten kunnen bij het Uitbureau van Oversingel gemaakt worden. Zie http://www.vivium.nl/oversingel_weesp_activiteiten
do 28 mrt 2019
Huize Swellengrebel
Burg. Fockema Andreaelaan 100
3582 KV
Utrecht
Careyn
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Bewoners van onze aanleunwoningen en uit de wijk zijn ook welkom bij de concerten.
za 13 apr 2019
Huizen
Vivium Zorggroep
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Concert is in het Knooppunt. Half uur voor aanvang concert wordt koffie en thee geschonken. Aanmelden bij het VVV kantoor.
zo 2 jun 2019
45 minuten voor en 30 min. na de pauze
Evean Henriëtte Roland Holst
Kortvoort 100
1104 NB
Evean Zorg
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Gratis entree. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.