Alfonso Manzanera Rojo - klarinet
Marco Danesi - klarinet
Leire Ruiz Garcia - klarinet

Het Orzán Trio is een klarinettrio dat in 2014 te Amsterdam is opgericht door oud-studenten van het Conservatorium van Amsterdam: Marco Danesi (Italië), Leire Ruiz Garcia (Spanje) en Alfonso Manzanera Rojo (Spanje). Zij kregen daar les van Hans Colbers, Harmen de Boer and Arno Piters. Daarnaast hebben Marco, Leire en Alfonso lessen gevolgd aan het conservatorium van Gent, The Juilliard School in New York en het conservatorium van Sevilla in Spanje.

De musici hebben gespeeld in verschillende orkesten en projecten als het Orquesta Sinfonica Conjunta de Sevilla, het ASKO Schoenberg Ensemble, het Nationaal Jeugd Orkest en het Schleswig Holstein Festival Orkes. Ook hebben ze deelgenomen aan masterclasses van bekende klarinettisten als Ralph Manno, Vicente Alberola, Eric Hoeprich en Olivier Patey.

Sinds 2015 treedt het Orzán Trio ook op voor het concertpubliek van Muziek in Huis. Het repertoire omvat (eigen arrangementen van) klassieke muziek, jazz en populaire stukken.

De concertagenda van Orzán Trio:
za 5 okt 2019
Orzán Trio
Alfonso Manzanera Rojo - klarinet Marco Danesi - klarinet Leire Ruiz Garcia - klarinet
De Pol
Vetkamp 85
3862 JN
Nijkerk
Beweging 3.0
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Omwonenden die hulp bij het vervoer naar de locatie nodig hebben kunnen contact opnemen met het U.V.V. in Nijkerk.
zo 27 okt 2019
Wintertijdconcert
Vondelstede
A. v.d. Vondelstraat 30
1054 GZ
Stichting AMSTA
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Concert is vrij toegankelijk voor familie en vrienden. U kunt zich aanmelden voor het concert bij Susan Wognum via s.wognum@amsta.nl of 020 - 589 03 00
ma 18 nov 2019
jubileumconcert
Zuidwende
De Boelelaan 205
1082 RA
ma 9 dec 2019
De Buitenhof
Nieuw Herlaer 2
1083 BD
Cordaan
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Concert vindt plaats in Het Vermaeck.
wo 11 dec 2019
jubileumconcert
Westerhaven
Achterom 1
1621 KP
Hoorn
Wilgaerden
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Cliënten die extra murale zorg inkopen bij Wilgaerden kunnen voor dit concert gehaald en gebracht worden.
vr 6 mrt 2020
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
Concert is in De Lounge van Mechropa. Na afloop volgt een drankje en hapje. Concert is toegankelijk voor wijkbewoners en familie van clienten.