Alfonso Manzanera Rojo - klarinet
Marco Danesi - klarinet
Leire Ruiz Garcia - klarinet

Het Orzán Trio is een klarinettrio dat in 2014 te Amsterdam is opgericht door oud-studenten van het Conservatorium van Amsterdam: Marco Danesi (Italië), Leire Ruiz Garcia (Spanje) en Alfonso Manzanera Rojo (Spanje). Zij kregen daar les van Hans Colbers, Harmen de Boer and Arno Piters. Daarnaast hebben Marco, Leire en Alfonso lessen gevolgd aan het conservatorium van Gent, The Juilliard School in New York en het conservatorium van Sevilla in Spanje.

De musici hebben gespeeld in verschillende orkesten en projecten als het Orquesta Sinfonica Conjunta de Sevilla, het ASKO Schoenberg Ensemble, het Nationaal Jeugd Orkest en het Schleswig Holstein Festival Orkes. Ook hebben ze deelgenomen aan masterclasses van bekende klarinettisten als Ralph Manno, Vicente Alberola, Eric Hoeprich en Olivier Patey.

Sinds 2015 treedt het Orzán Trio ook op voor het concertpubliek van Muziek in Huis. Het repertoire omvat (eigen arrangementen van) klassieke muziek, jazz en populaire stukken.

De concertagenda van Orzán Trio:
do 4 jun 2020
Orzán Trio
Alfonso Manzanera Rojo - klarinet Marco Danesi - klarinet Leire Ruiz Garcia - klarinet
Huize Brandsen
Koningsweg 2
3743 EV
Baarn
met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.
di 9 jun 2020
Mechropa