download persfoto | website

Federico Forla - hobo
Maria Rosaria Della Ragione - klarinet
Clara Alija - fagot

Fluit, hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola ensemble.
Na het afronden van hun Master studies aan het conservatorium, ontdekten Irene Ruipérez (dwarsfluit), Federico Forla (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat “frisse lucht” op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola ensemble is ontstaan.
Wat dit ensemble bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het Quatriola ensemble biedt thematische programma’s zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

De concertagenda van Quatrìola Ensemble:
za 22 jun 2019
Quatrìola Ensemble
Irene Ruipérez - dwarsfluit Federico Forla - hobo Maria Rosaria Della Ragione - klarinet Clara Alija - fagot
De Antonius Hof
Lange Heul 32