Federico Forla - hobo
Maria Rosaria Della Ragione - klarinet
Clara Alija - fagot

Hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola trio.
Na het afronden van hun Master studies aan het conservatorium, ontdekten Federico Forla (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija (fagot) dezelfde liefde voor kamermuziek te hebben en te worden verbonden met elkaar door hetzelfde verlangen om wat “frisse lucht” op het podium te brengen. Zo is het Quatrìola trio ontstaan.

Wat het Quatrìola trio bijzonder maakt is de verscheidenheid van repertoire en bezetting. Het biedt thematische programma’s, zodat het publiek kan genieten van originele werken, transcripties en andere muziek die voor verschillende bezettingen voor deze instrumenten zijn gecomponeerd (trio’s, duo’s en solo’s).

De concertagenda van Quatrìola Hobo Klarinet Fagot Trio:
di 21 mei 2019
Quatrìola Hobo Klarinet Fagot Trio
Maria Rosaria Della Ragione - klarinet Clara Alija - fagot Federico Forla - hobo
Nieuw Vredenburgh
Postjesweg 125
1057 DZ
Cordaan
met jazzy duo's en werken van o.a. Mozart, Beethoven en Delibes
wo 22 mei 2019
Aelsmeer
Molenpad 2
1430 AC
Aalsmeer
Amstelring
met jazzy duo's en werken van o.a. Mozart, Beethoven, Verdi en Joplin
vr 24 mei 2019
Villa MaJa
Rijsdijk 8
3161 HN
Rhoon
Zorggroep de Laren
met jazzy duo's en werken van o.a. Mozart, Beethoven en Delibes
Zaal open om 14.15 uur. Voor buitengasten is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.