Paula Pantín - klarinet
Irene Gabarrón - dwarsfluit
Roberto Guijarro - piano

Scherzando Trio is een internationaal ensemble met Rotterdam als thuisbasis. Dit trio is een combinatie van fluit, klarinet en piano. Het doel van de musici is het delen van de vreugde van muziek en het ontdekken van repertoire voor deze ongebruikelijke combinatie. Vanaf 2012 hebben zij opgetreden in diverse theaters en concertzalen in heel Nederland. Zij speelden ook in radioprogramma’s ‘Live uit Lloyd’ en ‘Sophia TV’ Scherzando Trio is geïnteresseerd in het vergroten van de kleine hoeveelheid origineel repertoire voor deze combinatie van instrumenten. Zo vertolkten zij de première van het werk ‘Beginning of Spring’, speciaal voor hen geschreven door de Nederlandse componist Hans Tolhuis. De Iraanse componist Reza Nakisa heeft tevens een werk geschreven en opgedragen aan Scherzando Trio.

De concertagenda van Scherzando Trio:
zo 22 sep 2019
Paula Pantín - klarinet Irene Gabarrón - dwarsfluit Roberto Guijarro - piano