Steve Zwanink - contrabas

‘Swing Time’ van trio The Society o.l.v. saxofonist Ben van den Dungen is een tot de verbeelding sprekend muziekprogramma waarin de luisteraar wordt meegenomen naar de filmische dertiger jaren en de glorietijd van de jazz. De dertiger jaren zorgden voor de bloei van deze spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op zoals bijvoorbeeld het orkest van Duke Ellington. U daalt af in de nachtclubs, het laatste geroezemoes
verstomt, de musici verschijnen op het podium en het avontuur begint. Muziek met een grote dosis nostalgie en een “happy feel”.

Ben van den Dungen begon zijn carrière in de 80er-jaren. Sindsdien heeft hij, met verschillende groepen, zo’n 5.000 concerten in 70 verschillende landen gegeven.

“Jazz moet ‘danceable’ (dansbaar) zijn en de blues moet erin zitten”, zei Louis Armstrong ooit. Het zou het motto kunnen zijn voor trio The Society. Dit trio bestaat uit een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. De musici mengen hun muzikale afkomst en talent op een aanstekelijke manier.

De concertagenda van The Society:
za 18 jun 2022
jazzconcert
Bornholm
Bornholm 50
2133 AA
Hoofddorp
Amstelring

De koffieconcerten beginnen om 11.00 uur. U bent welkom vanaf 10.30 uur voor een kopje koffie/thee. / De jazzconcerten zijn van 14.00 tot 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een praatje met een drankje.
do 23 jun 2022
jazzconcert
Huize Royal
Rusthoekstraat 38
2584 CV
Den Haag
Saffier De Residentiegroep

I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners. Dank voor uw begrip.