Thijs Nissen - altsaxofoon
Matheus Nicolaiewsky - contrabas
Mitchell Damen - drums

Echte swing, dat kunt U verwachten van het Thijs Nissen Trio, maar ook een lyrische ballad schuwt deze formatie niet. De overkoepelende factor is in ieder geval het Great American Songbook.
Door deze weelde van onder jazzmusici zeer geliefde muziekstukken weet het trio zich altijd weer te laten inspireren tot het kiezen van nieuw en interessant repertoire. Veelal in eigen arrangementen en aangevuld met originele composities van de bandleden, maar altijd in de traditie van hun helden, zoals Lester Young, Charlie Parker, Lee Konitz en Sonny Rollins.

De concertagenda van Thijs Nissen Trio:
vr 21 aug 2020
Openlucht optreden
Thijs Nissen Trio
Thijs Nissen - altsaxofoon Matheus Nicolaiewsky - contrabas Mitchell Damen - drums
De Bolder
Akkerweg 57
1276 BB
Huizen
Vivium Zorggroep

I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners en zorgpersoneel. Dank voor uw begrip.
do 27 aug 2020
Openlucht optreden