Panos Gklistis - piano

De Portugese sopraan Sara Moreira Marques, Nederlandse klarinettiste Daphne Caffa en Griekse pianist Panos Gklistis vormen samen het Trio Bosklank. De drie musici leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan het Rotterdams conservatorium (Codarts). De bijzondere klank die ontstaat door het samenvoegen van de stem, klarinet en piano inspireert componisten tot het schrijven van prachtige verhalende muziek. Het ensemble laat zich graag verrassen door de minder bekende werken en schrijft zelf arrangementen.

Sara studeerde af bij Roberta Alexander, is o.m. betrokken bij de NJO Muziekzomer en treedt vaak als solist op met koren.

Daphne volgde lessen bij o.a. Jan Jansen. In Frankrijk studeerde zij aan de Clarinet Soloist Academy waar zij samenwerkte met leden van het Orchestre de la Suisse Romande.

Panos, sinds 2010 in Nederland, is als pianist, componist, regisseur en acteur actief in solo recitals, theaterproducties en kamermuziekconcerten.

De concertagenda van Trio Bosklank:
ma 6 dec 2021
Huize Royal
Rusthoekstraat 38
2584 CV
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
met muziek uit verschillende periodes en windstreken: o.a. Bach, Bernstein en Mexico!
zo 15 mei 2022
Vredenbergh
Lovensdijkstraat 7
4818 AJ
Surplus Zorg
za 25 jun 2022
De Morgenster
Nassaulaan 11
2712 AT
Zoetermeer
Welthuis
I.v.m. Coronamaatregelen is er een maximaal aantal bezoekers ingesteld, waarbij bewoners voorgaan. Mocht u willen komen, dan graag van tevoren reserveren via de receptie: 079-3164888. Dank voor uw begrip.
zo 26 jun 2022
Dubbelmonde