download persfoto | website

Nicole van Jaarsveld - klarinet
Inger van Vliet - viool
Angélique Heemsbergen - piano

Het Vivezza Trio brengt sinds 2009 prachtige kamermuziek gespeeld vol passie. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. De musici voeren het publiek mee in hun persoonlijke muzikale verhaal door hun aanstekelijke enthousiasme. Het repertoire van dit trio varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. De programma’s van het trio zijn dan ook breed en verrassend.

Het trio gaf onder andere een concert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw dat live werd uitgezonden tijdens het zondagochtendconcert op Radio 4. Ook waren zij te horen in de kleine zaal van Het Concertgebouw en tijdens het Radio 4 programma Viertakt Podium.

De concertagenda van Vivezza Trio:
za 30 mrt 2019
Vivezza Trio
Nicole van Jaarsveld - klarinet Inger van Vliet - viool Angélique Heemsbergen - piano
Rosorum Residentie Joannes de Deo
Maerten van Heemskerckstraat 2
2023 ZJ
Rosorum
zo 19 mei 2019
het Zonnehuis Westwijk
Jasmijnlaan 2
1187 EL
Amstelveen
Zonnehuisgroep Amstelland
met werken van o.a. Brahms, Bruch, Bizet en Borodin
Bezoekers kunnen zich aanmelden voor het concert op de locatie bij de receptie.
zo 14 jul 2019
Crabbehoff
Groen van Prinstererweg 38
3317 SP
Dordrecht
Zorggroep Crabbehoff
met werken van o.a. Brahms, Bruch, Bizet en Borodin
Concert in De Hoeksteen.
vr 23 aug 2019
Rosorum Residentie Arnhem
Amsterdamseweg 233
6813 GJ
Arnhem
Rosorum
met werken van o.a. Mozart, Elgar, Bruch en Sjostakovitsj
Er zijn een beperkt aantal entreekaartjes beschikbaar. Info bij Marga Kruese 026-3560333. Een vrijwillige bijdrage van bezoekers wordt op prijs gesteld.
zo 25 aug 2019
Vondelstede
A. v.d. Vondelstraat 30
1054 GZ