Inhoudelijk en financieel jaarverslag 2016 / 2017

Bekijk het digitale inhoudelijk jaarverslag 2017 (of open in HTML5). Neemt u voor een gedrukt exemplaar s.v.p. contact met ons op.
De complete Jaarrekening 2017 inclusief accountantsverklaring vindt u hier als pdf.

Uit het jaarverslag 2017:

“Dementie, pijn, invaliditeit waren even weg…”

“Bedankt voor de geweldige voorstelling in Nunspeet door het Artem Trio. Op een gegeven ogenblik was er alleen maar muziek waarin iedereen opging… Dementie, pijn, invaliditeit waren even weg… “, aldus de heer Kees Vaessen. Dit bericht dat ik per e-mail ontving, zegt in een notendop alles waar we als stichting voor staan en wat we met de concerten beogen. Daar doen we het voor!

Muziek in Huis heeft 689 concerten verzorgd in 2017. Dat is het hoogste aantal concerten ooit. Met deze concerten hebben we 29.000 ouderen en zieken bereikt.

In dit jaarverslag laat ik zoveel mogelijk ons publiek zelf (via onze contactpersonen op de locaties) en onze musici met cijfers en citaten aan het woord. Om hen draait het allemaal. Zij zijn onze oren en ogen en geven ons continu feedback via de evaluaties. En die feedback is zeer positief, al is er altijd nog ruimte voor verbetering.

Amsterdam, 16 mei 2018

Stichting Muziek in Huis
Nico de Gier, directeur

Jaarverslagen voorgaande jaren:
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013

U kunt de Acte van oprichting en het huishoudelijk reglement openen, als PDF bestanden.