zorgorganisatie: Zorggroep de Laren

Villa Hamer te Berg en Dal is een particuliere zorgvilla, gelegen in het centrum. De nieuwe en duurzaam gebouwde villa staat op de locatie van voormalig hotel Hamer, van oorsprong een beeldbepalende plek in Berg en Dal. Het is een mooi, kleinschalig en duurzaam gebouwde villa met 21 appartementen. Villa Hamer beschikt over een fraai aangelegde tuin ingericht met terrasjes en tuinpaden en een eigen chef-kok.

website

De concertagenda van Villa Hamer:
zo 16 jun 2019
Vaderdagconcert
Scherzando Trio
Irene Gabarrón - dwarsfluit
Paula Pantín - klarinet
Roberto Guijarro - piano

Zorggroep de Laren
Voor een beperkt aantal minder mobiele, oudere bewoners uit Berg en Dal kan Villa Hamer vervoer regelen. Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via tel.nr. 024 - 303 06 30.
met werken van o.a. Rossini, Saint-Saëns, Debussy en Sjostakovitsj
zo 22 sep 2019