zorgorganisatie: Zorggroep de Laren

Villa MaJa is een particuliere zorgvilla, gelegen aan de Rijsdijk 8 in Rhoon, dichtbij Rotterdam, en op 500 meter van het centrum. De nieuw gebouwde villa ligt aan de rand van het prachtige park van Rhoon, zeer rustig gelegen en toch in het centrum. Vanuit Rotterdam is Rhoon bereikbaar met de metro die tot aan het dorpscentrum een verbinding heeft. Villa MaJa beschikt over een ruime tuin met prachtig uitzicht over het stadspark.

website

De concertagenda van Villa MaJa:
vr 24 mei 2019
Quatrìola Hobo Klarinet Fagot Trio
Clara Alija - fagot
Federico Forla - hobo
Maria Rosaria Della Ragione - klarinet

Zorggroep de Laren
Zaal open om 14.15 uur. Voor buitengasten is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
met jazzy duo's en werken van o.a. Mozart, Beethoven en Delibes
wo 18 sep 2019