==== deze pagina is bijgewerkt op 26 april 2020 ====

Alle reguliere concerten tot 1 september zijn geannuleerd.

In de zorgcentra is er heel veel extra werk  door de Corona-maatregelen. En er zijn veel zorgen over hoe men de bewoners, die veelal op hun kamers moeten blijven, een programma kan aanbieden.
In samenwerking met veel zorgcentra en ensembles rollen we een drietal alternatieven uit om muziek bij onze doelgroep te brengen. Daarbij willen we ook in deze periode onze luisteraars op een PERSOONLIJKE TOON blijven aanspreken, net zoals op onze concerten.

1. concertvideo’s

Er is hard gewerkt aan speciale concertprogramma’s op video voor onze luisteraars in de zorgcentra. Met inleidingen en al.

Kosten concertvideo’s voor de locaties: geen.

Bekijk concertvideo's

2. 1op1 telefoongesprekjes tussen een van onze musici en een bewoner

Geschikt voor mensen die echt ontvankelijk zijn voor zo’n gesprek. SMiH probeert een geschikte musicus (bijvoorbeeld met specifiek instrument of bepaalde stijl, denk aan barok, klassiek, jazz) te laten bellen. De musicus spreekt én speelt. Als de bewoner toegang heeft tot Skype of bijvoorbeeld Zoom, biedt dat extra mogelijkheden. Lengte van een gesprek 15 minuten. Kan ook met een klein groepje bewoners op een huiskamer.

Kosten voor de locaties: geen.

Aanvraag 1op1-gesprek

3. Openluchtconcerten

Aan de warme zomerdagen komt al snel een eind. Daardoor wordt het praktisch lastig om nog openluchtconcerten in te plannen. Zie ook onderstaande praktische punten.
Kosten: reguliere prijs van een concert binnen het abonnement.

Aanvraag buitenconcert

PRAKTISCHE PUNTEN

SMiH coördineert deze activiteiten. Locaties kunnen hun wensen voor buitenconcerten kenbaar maken, net zoals bij de reguliere concerten.
Benodigdheden voor openluchtconcerten:
1. gewenste datum en tijd
2. klassiek of jazz
3. locatie
4. aantal plekken waar de musici gaan optreden (plattegrondje van (rondom) de locatie meesturen !)
5. er dient buiten op de speelplekken stroom (haspel) aanwezig te zijn
6. de musici moeten een toilet kunnen bezoeken. Indien dat niet op de locatie mogelijk is, dient u een alternatief dichtbij de locatie te regelen.
7. goed weer: droog, weinig wind en geschikte temperatuur.

We proberen de aanvragen van locaties die (wekelijks) vóór donderdag binnen zijn, een week later te beantwoorden, compleet met de concert- en/of belgegevens.