Open hier de cover in een nieuw venster om de achterflaptekst te lezen.

We leven plotseling in een bizarre, ongekende tijd. Een tijd met veel problemen die het dagelijks leven en onze werkzaamheden sterk beïnvloeden.
Bestuur en medewerkers van SMiH hopen zeer dat u en uw dierbaren niet getroffen zijn en zullen worden door het Coronavirus zelf. Ontkomen aan de zware maatregelen tegen de verspreiding van het virus is helaas voor niemand mogelijk. We willen u graag veel sterkte en gezondheid toewensen!

JUBILEUMBOEK ‘BUITENBEENTJE IN DE OUDERENZORG’

Begin maart, nu twee weken geleden, ging het boek van Nico de Gier naar de drukkerij. Een persoonlijk relaas in romanvorm ‘van idee tot 11.000 concerten voor ouderen en zieken’. De boekpresentatie stond al gepland op zaterdag 13 juni in het nieuwe Rosa Spier Huis. Die middag zouden Frieda de Pater en Koeno Sluyterman van Loo van Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo de eerste twee exemplaren feestelijk overhandigd krijgen. Met de uitgave van het boek en de boekpresentatie zou SMiH haar 21-jarig bestaan vieren.

In de nieuwe werkelijkheid bieden we het boek nu iedereen aan. Het boek is direct hier voor iedereen gratis te downloaden als ePub.
(U heeft om een ePub te kunnen lezen een e-reader nodig. Deze ePub is getest met Google Play Books, Kobo en Apple Books (op Ipad); Prestigio (Android); en Calibre e-book viewer (Windows).

Wilt u liever een geprinte versie van het boek? Dat kan. U kunt het boek hier bestellen en met iDeal betalen. U krijgt het boek zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Alle SMiH concerten van 12 maart t/m 1 juni zijn geannuleerd. We zijn nu bezig met het uitrollen van drie korte termijn projecten:
1. streaming van concerten. Voor groepjes bewoners
2. één op één telefoongesprekjes (10 à 15 minuten) tussen een bewoner en een SMiH musicus, waarbij de musicus spreekt met, en ook spéélt voor de bewoner
3. concerten in de buitenlucht. Warmere dagen komen er gelukkig aan.

Nogmaals veel sterkte, blijf gezond en veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Nico de Gier en het bestuur van Stichting Muziek in Huis