Carla Bos - harp

Mede door haar Argentijnse achtergrond voelt fluitiste Jacqueline van der Zwan zich verbonden met tangomuziek. Na haar studies aan de conservatoria te Den Haag en Amsterdam speelde zij een aantal jaren voornamelijk kamermuziekconcerten. In 2005 werd zij 1e fluitiste in de Marinierskapel van de Koninklijke Marine. Jacqueline is fluitiste geweest in het Residentie Orkest, daarnaast heeft zij een jarenlange samenwerking met pianiste Ani Avramova en treedt zij geregeld op met gitarist Izhar Elias.
Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

De concertagenda van Anemoi:
za 26 feb 2022

De Morgenster
Nassaulaan 11
2712 AT
Zoetermeer
Welthuis
met "Ten Liefde", muziek en verhalen over liefde in de klassieke muziek
I.v.m. Coronamaatregelen is er een maximaal aantal bezoekers ingesteld, waarbij bewoners voorgaan. Mocht u willen komen, dan graag van tevoren reserveren via de receptie: 079-3164888. Dank voor uw begrip.
za 11 jun 2022

De Drie Linden
Westhovenplein 139
2532 BE
Den Haag
Saffier De Residentiegroep
met "Ten Liefde", muziek en verhalen over liefde in de klassieke muziek
I.v.m. Coronamaatregelen UITSLUITEND voor bewoners. Dank voor uw begrip.