download persfoto | website

Asako Ogawa - viool, Gideon Nelissen - viool, Natsuko Tamaru - piano

Het Deshima Trio bestaat uit twee violisten en een pianiste: Asako Ogawa (viool), Gideon Nelissen (viool) en Natsuko Tamaru (piano).
De naam “Deshima”  is afkomstig  van het eiland Deshima in Japan,  400 jaar geleden heeft hier heeft voor het eerst handel plaatsgevonden tussen Japan en Nederland.
Na 400 jaar zijn twee Japanse en een Nederlandse musicus bij elkaar gekomen om muziek voor u te maken.
Het Deshima Trio treedt al enkele jaren succesvol op met klassieke en moderne kamermuziek in Nederland.  Ze zijn geselecteerd om te spelen in diverse concertseries en festivals.
Het trio heeft een gevarieerd repertoire van barok tot en met Tango muziek.  De muziek wordt door het trio zelf gearrangeerd en zij spelen in verschillende combinaties, viool duo, piano & viool en als trio.

Helpt u mee toekomstige concerten van het Deshima Trio voor ouderen en zieken mogelijk te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL06 INGB 0005 1527 46 t.n.v. Stichting Muziek in Huis o.v.v. Deshima.

De concertagenda van Deshima Trio:
do 1 juni 2017
Hogewey
Heemraadweg 1
1382 GW
Weesp
Vivium Zorggroep
met werken van o.a. Bach, Vivaldi, Liszt, Debussy en Gershwin
De concerten zijn niet alleen voor de bewoners van Hogewey toegankelijk. Mensen van buiten zijn ook van harte welkom.
do 15 juni 2017
herdenking overleden bewoners
herdenkingsbijeenkomst
Leo Polak
Saaftingestraat 8
1069 BW
Amstelring
met werken van o.a. Bach, Vivaldi, Liszt, Debussy en Gershwin
Gratis toegang. Een vrijwillige bijdrage van buitengasten wordt op prijs gesteld.
di 12 december 2017
Hof van Batenstein