Anna Britala - viool
Aris Georgakopoulos - piano

Duo Ambiguity is in 2015 ontstaan. De eerste concerten vonden plaats in het kader van het ArtLaren festival en in de Griekse plaats Kalamata, waar pianist Aris Georgakopoulos zijn muzikale opleiding volgde.

Violiste Anna Britala is een ervaren kamermusicus. Zij speelde in diverse ensembles met optredens zowel in het Concertgebouw als tijdens het Grachtenfestival. Anna studeerde in 2016 aan het Utrechts Conservatorium af bij Elisabeth Perry en werkt tegenwoordig als invaller bij het Radio Filharmonisch Orkest. Verder doet zij verschillende eigentijdse muziekprojecten.

Pianist Aris Georgakopoulos behaalde in Griekenland diploma’s in zowel piano als theorie, harmonie en contrapunt. Hij studeerde in 2017 af bij Klara Wurtz aan het Utrechts Conservatorium. Aris heeft als solist opgetreden in de concertzalen Megaron in Athene en Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Als duo richten Anna en Aris zich op communicatie en plezier: zij doen niets liever dan klassieke muziek toegangelijk maken voor een breed publiek.