Sara Moreira Marques - sopraan
Daphne Caffa - klarinet
Panos Gklistis - piano

De Portugese sopraan Sara Moreira Marques, Nederlandse klarinettiste Daphne Caffa en Griekse pianist Panos Gklistis vormen samen het Trio Bosklank. De drie musici leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan het Rotterdams conservatorium (Codarts). De bijzondere klank die ontstaat door het samenvoegen van de stem, klarinet en piano inspireert componisten tot het schrijven van prachtige verhalende muziek. Het ensemble laat zich graag verrassen door de minder bekende werken en schrijft zelf arrangementen.

Sara studeerde af bij Roberta Alexander, is o.m. betrokken bij de NJO Muziekzomer en treedt vaak als solist op met koren.

Daphne volgde lessen bij o.a. Jan Jansen. In Frankrijk studeerde zij aan de Clarinet Soloist Academy waar zij samenwerkte met leden van het Orchestre de la Suisse Romande.

Panos, sinds 2010 in Nederland, is als pianist, componist, regisseur en acteur actief in solo recitals, theaterproducties en kamermuziekconcerten.

De concertagenda van Trio Bosklank:
zo 26 mei 2019
Sara Moreira Marques - sopraan Daphne Caffa - klarinet Panos Gklistis - piano
Oranjepark
Vredehofstraat 30
3761 HC
Soest
Pro Senectute
met muziek van o.a. Brahms, Franck, Kovács en Arlen ('Over the rainbow')
zo 9 jun 2019
Pinksterconcert
Sara Moreira Marques - sopraan Daphne Caffa - klarinet Panos Gklistis - piano
Steenvoorde
Generaal Spoorlaan 62
2285 CH
Rijswijk
Florence
met muziek van o.a. Brahms, Franck, Kovács en Arlen ('Over the rainbow')
Zaal wordt geopend om 14.00 uur.